Vochtwering-header

Klik voor vakman in de regio

Vochtbestrijding

Wanneer je last hebt van vochtoverlast of andere vochtproblemen, kun je rekenen op onze experts van WNL Vochtwering. Wij helpen je graag om al het vocht in huis te verwijderen en te bestrijden. Of het nu om een gericht vochtprobleem of preventieve werkzaamheden. Vervolgens gaan wij gericht en professioneel te werk voor vakkundige vochtbestrijding van jouw woning.

Manieren vochtbestrijding

Onze specialisten van WNL Vochtwering leveren uitstekende vochtbestrijding. Ze helpen je af van al het vocht in je woning door middel van de volgende werkzaamheden:

 • Muurinjectie
 • Kelderafdichting
 • Buitenmuren impregneren
 • Kruipruimte isoleren
 • Betonreparatie
 • Grondstabilisatie
 • Ventilatie

Review van: Mevr. Koster
Ontvangen op: 21.07.2024

Na het eerste contact met WNL kregen wij een goed gevoel. De afspraken waren helder en zijn keurig nagekomen. Ik was bang dat de werkzaamheden veel rotzooi zou geven maar het is netjes achter gelaten. Ik ben zeer tevreden. Een aanrader. Wij kunnen deze partij van harte aanbevelen!

N.a.v een opdracht uit Maassluis

Review van: Dhr. Barents
Ontvangen op: 20.07.2024

Ik ben erg te spreken over de werkzaamheden. Er kwam een expert langs met een professioneel en duidelijk verhaal en een goede oplossing. Vervolgens kregen we een scherpe offerte en konden we vrij snel de opdracht inplannen. De uitvoering is helemaal binnen planning gegaan en daarbij is…

N.a.v een opdracht uit Boxtel

Muurinjectie

Vochtige muren bestrijden onze specialisten door middel van muurinjectie. Zij boren diepe gaten in de muren vlak boven de plint en brengen vervolgens een waterwerende laag op basis van siliconen aan op de muren.

Kelderafdichting

De kelder vereist de nodige aandacht bij vochtbestrijding. Veel vocht in de kelder zorgt voor opstijgend vocht in de hele woning. Daarom is het belangrijk om het probleem bij de basis aan te pakken en te voorkomen. De manier waarop onze vakmannen de kelder gaan afdichten hangt af van het bouwmateriaal en de mogelijkheden in jouw kelder. Denk hierbij aan muurinjectie, dichtingspasta of met een gelscherm aan de buitenkant van de muur. Neem contact op met onze experts voor de meest geschikte optie voor jouw woning.

Buitenmuren impregneren

De vakmannen van WNL Vochtwering impregneren de buitenmuren van jouw woning of kantoor met een vloeistof of crème voor vochtbestrijding en afstoting van ander vuil.

Kruipruimte isoleren

Net als de kelder is het verstandig om de kruipruimte goed te isoleren, aangezien dit ook de bron kan zijn van het opstijgende vocht in jouw woning.

Betonreparatie

In een huis wordt geleefd. Dan kan het gebeuren dat het beton in je woning beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een botsing met een meubelstuk of een spijker die te hard in de muur is geslagen.

Maar ook schade op grotere schaal, zoals scheuren in een betonnen muur of vloer zijn mogelijk. De experts van WNL Vochtwering helpen je om de schade aan het beton te herstellen in een korte tijd. Reparatie en vochtbestrijding in één.

Grondstabilisatie

Woon je langs een drukke weg? En voel je hierdoor regelmatig trillingen in je huis? Dan is grondstabilisatie wellicht de meest geschikte vorm voor vochtbestrijding van jouw woning. Hierdoor helpen de specialisten van WNL Vochtwering voorkomen dat er vocht in jouw woning komt door verzakking en scheuren in de muren.

Ventilatie

Een goede ventilatie in je woning is de beste manier om het condensatievocht in jouw woning te laten verdwijnen.

Heb je geen ventilatie in je huidige woning of twijfel je welk ventilatiesysteem de beste optie is voor optimale vochtbestrijding? De specialisten van WNL Vochtwering geven je graag advies op maat.

Advies vochtbestrijding

Wil je zelf ook aan de slag voor preventieve vochtbestrijding in jouw woonruimte? Dit zijn de tips van onze specialisten:

 • De basis van vochtbestrijding: zorg voor goede isolatie in de hele woning
 • Plaats vochtvreters in de verschillende ruimte van je huis
 • Controleer geregeld jouw woning op lekkages. Vergeet hierbij ruimtes als de meterkast en kelder niet
 • Houd ruimte tussen de meubelen en de muur, zodat de lucht in de ruimte kan circuleren
 • Zet je verwarming nooit te laag, door teveel koude lucht krijg je condens op de ramen

Waarom kiezen voor WNL Vochtwering?

 • Landelijk netwerk van specialisten
 • Altijd in de buurt
 • Scherpe prijzen
 • Meerdere offertes met één formulier
 • Vakwerk door professionals
 • Volledig vrijblijvend contact